Uitbouw woning te Mildam

Deze woning is door de Bouwhorst verbouwd. De woning betreft een bungalow uit 1970. Door de nieuwe serre krijgt de woning een moderne uitstraling met een prachtige blik op de tuin!
Het ontwerp is zeer geslaagd en geeft een natuurlijke rust in de bosrijke omgeving.

UITVOERING:

Door de bouw van de serre moest de dragende achtergevel worden gesloopt, hiervoor is een staalconstructie aangebracht. Het gehele dak rust nu op 2 stalen kolommen die op 30 cm van de nieuwe pui zijn geplaatst.

De kozijnen zijn 40 cm hoger dan het plafond, hierdoor onstaat een koof achter de pui, waarin de gordijnen komen te hangen.

Voor het metselwerk is een nieuw type steen toegepast. Het oppervlak is zeer ruw en lijkt op boomschors. De steen is donker gevoegd en komt zeer tot zn recht in combinatie met de bosrijke omgeving en de bestaande woning.

Rondom de serre is een nieuwe vlonder gemaakt.