5 luxe woonboten te Grou

In het natuurgebied vlak bij Grou heeft de Bouwhorst in eerste instantie 3 woonboten gebouwd. Op dit moment zijn er nog 2 woonboten te koop. Iedere woonboot ligt aan een eigen eiland en zijn alleen te bereiken via het water. De woonboten zijn gebouwd op betonnen bakken welke zijn aangeleverd door Spruyt Arkenbouw en hebben een diepgang van 180 cm.

De boten bestaan rondom uit glas met grote vlonders en overstekken. De bakmaat meet 12,6 x 7 m1 waarmee het woonoppervlak in totaal op ongeveer 160 m2 komt. In het souterrain bevinden zich 3 ouder slaapkamers met ieder een eigen badkamer en toilet. 1 slaapkamer beschikt ook over een ligbad en sauna. In totaal zijn er 4 toiletten aanwezig.

Op de begane grond is een geheel vrij indeelbare ruimte gemaakt welke van elkaar zijn af te scheiden d.m.v. grote schuifdeuren. Hierdoor kan naar gelang de wens, de ruimtes worden opgedeeld dan wel bij elkaar worden getrokken.

De boten hebben een zeer hoog afwerkingsniveau en zijn van alle gemakken voorzien. De boten worden verwarmd door een luchtwarmtepomp welke op het eiland is geplaatst. Deze verwarmt de ruimtes d.m.v. hetelucht en vloerverwarming op begane grond en in de badkamers.

Op de verkoopsite www.eigeneiland.nl is een prachtige 3D presentatie te zien van zowel de omgeving als van de woonboten!