Nieuwbouw woning Willem de Zwijgerlaan 60 te Heerenveen

ONTWERP:

Het ontwerp is gemaakt door de Bouwhorst. De woning moest voldoen aan het concept "free-style" wat inhoud dat het een moderne uitstraling moest krijgen met bijzondere materialen. Zo zijn de "zij-vleugels" bekleed met zilvergrijs metallic Trespa platen.

De voorgevel heeft bewust een gesloten karakter gekregen met een nadrukkelijke entree omgeven door een rvs zuil. Daar-en-tegen is de achterzijde "open" en tuingericht.

INDELING:

De entree bestaat uit een royale hal met een vide naar de overloop. De woonkamer is zeer ruim van opzet en bevat diverse hoekjes, zo is er een computer hoek, een zithoek bij de openhaard, een eethoek in de serre en een apparte tv-hoek. De keuken is half open uigevoerd en heeft een bijkeuken die uitkomt in de garage. Onder de garage is een kelder aangebracht voor provisie en extra berging.
Op de 1e verdieping zijn op de achterzijde 3 gelijke slaapkamers gemaakt, die allen een deur naar het balkon, boven de serre, hebben.
Verder is er een ouder slaapkamer en een zeer luxueuse badkamer. Op de overloop is een vaste trap naar de 2e verdieping, hier bevinden zich 2 zeer royale kamers met een prachtig uitzicht, tevens bevindt zich hier ook de ruimte voor alle installaties. Vanuit de overloop zijn 2 openslaande deuren naar het bovenste dakterras.