skip to Main Content

Een door De Bouwhorst gebouwde woning blinkt uit in opvallende architectuur en hoogwaardige bouwkwaliteit. We bouwen geen woningen volgens een standaard concept, maar leveren maatwerk. Uw wensen zijn het startpunt voor een succesvol resultaat. We denken niet in binnen vaste kaders, maar zoeken ook ‘out of the box’ naar creatieve en slimme oplossingen. Dat levert verrassende en vooral mooie resultaten op die elke Bouwhorst woning zo aantrekkelijk maken.

Voorbeeldprojecten woningbouw

Architectuur vinden wij zeer belangrijk en we hebben daardoor ook veel oog voor detail. Veel ontwerpen worden in eigen huis ontwikkeld, maar De Bouwhorst werkt ook graag samen met gerenommeerde architecten. De resultaten hiervan treft u aan op de pagina projecten.

Nieuwe woning bouwen

We bouwen huizen in heel Nederland, aangepast aan uw wensen en eisen. Samen maken we uw droomwoning werkelijkheid. Wanneer u een huis laat bouwen door De Bouwhorst, bent u verzekerd van een bouwproces met duidelijke communicatie. U wordt compleet ontzorgd.

Soorten woningen

We bouwen verschillende typen woningen. Van kleine nieuwbouwwoningen tot grote villa’s. Ook voor vakantiewoningen, stadsvilla’s en nieuwbouwappartementen zijn we dé aangewezen partner. Wilt u een woning laten bouwen door De Bouwhost? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Aannemersbedrijf De Bouwhorst: bouwbedrijf in Friesland.

Aannemersbedrijf De Bouwhorst is een bekend bouwbedrijf in Friesland door haar creatieve oplossingen en duidelijke manier van communiceren naar de klant. Bij ons staat de opdrachtgever altijd centraal. We nemen al het voorbereidende werk uit handen en realiseren graag samen met u innovatieve en mooie projecten.

Neem contact met ons op

Bent u in bezit van een bestaand gebouw dat u een nieuwe bestemming wilt geven of wilt u een woning laten bouwen door De Bouwhorst? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We gaan graag nieuwe uitdagingen aan.

Bel: 0513 689 186 Contact

Back To Top