skip to Main Content

Het bouwen van een kantoorpand is een complex en uitdagend proces dat vraagt om expertise, creativiteit en nauwkeurigheid. Bij De Bouwhorst staan we bekend om onze bijzondere architectuur en verrassende ideeën, waardoor wij dé ideale partner zijn voor uw bouwproject. Of het nu gaat om een moderne, open kantoorruimte of een traditioneel kantoorpand, we denken met u mee vanaf de eerste schets tot aan de oplevering. Met meer dan 25 jaar ervaring in de bouwsector in Friesland, garanderen we een resultaat dat voldoet aan al uw wensen en verwachtingen.

Bel: 0513 689 186 Contact

Eerdere succesvolle projecten

Bent u benieuwd naar andere projecten die we succesvol hebben afgerond? Bezoek onze projectenpagina en ontdek de eindeloze mogelijkheden voor de bouw van uw kantoorpand.

Van ontwerp tot bouw: uw wensen en visie staan centraal

Bij De Bouwhorst begint elk bouwproject met uw visie. We luisteren naar uw wensen en zetten deze om in een creatief en functioneel ontwerp dat perfect aansluit bij uw bedrijfscultuur en doelen. Vanaf de eerste schets tot aan de laatste steen denken we met u mee en bieden we innovatieve oplossingen die zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk zijn. Ons team van ervaren architecten en bouwspecialisten staat klaar om uw ideeën te verwezenlijken, met aandacht voor elk detail.

Het plan voor de bouw van uw kantoorpand

Bij De Bouwhorst begint een succesvol bouwproject met een zorgvuldig opgesteld plan. We werken stapsgewijs, van de inventarisatie van uw wensen en het ontwerp tot een transparante offerte en uitvoering. Gedurende het proces houden we u continu op de hoogte en zorgen we voor een soepele voortgang.

Stap 1: een kavel kopen

Het kopen van een geschikte kavel is de eerste stap in het realiseren van uw kantoorpand. Bij De Bouwhorst begeleiden we u vanaf het begin, met advies over locatiekeuze en kavelvoorwaarden. We voeren grondige haalbaarheidsanalyses uit om ervoor te zorgen dat uw kavel perfect aansluit bij uw bouwplannen.

Stap 2: de ontwerpfase van uw kantoorpand

De basis voor de bouw van uw kantoorpand begint bij een sterk ontwerp. Ons team van ervaren architecten luistert naar uw ideeën en vertaalt deze naar een creatief en functioneel ontwerp. We zorgen voor een balans tussen esthetiek en praktisch nut, zodat uw kantoorpand zowel aantrekkelijk als efficiënt is.

Stap 3: selectie materialen en gereedschappen maken

De juiste materialen en gereedschappen zijn essentieel voor de bouw van uw kantoorpand. Bij De Bouwhorst kiezen we zorgvuldig hoogwaardige en duurzame materialen die passen bij uw ontwerp en budget. Ons team van bouwspecialisten zorgt ervoor dat elk materiaal voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap garanderen wij een solide en duurzaam kantoorpand, waarin uw visie tot leven komt.

Stap 4: kantoorpand bouwen

Als u akkoord bent met het ontwerp en de gekozen materialen en de welstandscommissie goedkeuring heeft gegeven, gaan we naar de volgende stap: het opstellen van gedetailleerde bouwtekeningen en constructieberekeningen. Deze vormen de basis voor de aanvraag van de bouwvergunning. We nemen de volledige verantwoordelijkheid voor het regelen van alle benodigde documenten en berekeningen om de vergunning te verkrijgen.

Met de omgevingsvergunning en welstandsgoedkeuring op zak, starten we met de daadwerkelijke bouw van uw kantoorpand. Dit proces plannen we zorgvuldig en voeren we uit in verschillende stadia, van de fundering en de ruwbouw tot aan de uiteindelijke afwerking. Tijdens de bouw houden we u continu op de hoogte van de voortgang en zijn we altijd beschikbaar voor eventuele vragen of aanpassingen. We werken met bouwtermijnen, zodat u altijd inzicht heeft in de voortgang en kosten.

Stap 5: de oplevering van uw nieuwe kantoorpand

De laatste stap in het bouwproces is de oplevering van uw nieuwe kantoorpand. Bij De Bouwhorst zorgen we ervoor dat elk detail tot in de puntjes is afgewerkt en aan uw verwachtingen voldoet. We lopen samen met u een uitgebreide opleveringsronde, waarbij we alle aspecten van het gebouw inspecteren. Eventuele laatste aanpassingen pakken ons team direct op. Pas wanneer u volledig tevreden bent, beschouwen we het project als afgerond. Na de oplevering loopt er een onderhoudstermijn van 3 maanden, waarin we zorgen dat alles naar behoren functioneert en er geen onverwachte zaken zijn.

Kantoorpand laten bouwen door ervaren experts? Neem contact op!

Wilt u een nieuw kantoorpand laten bouwen door De Bouwhorst? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend adviesgesprek. We zijn bereikbaar via 0513-68 91 86, info@bouwhorst.nl of vul ons online contactformulier in. We leggen u graag uit hoe we uw nieuwe kantoorpand bouwen en bespreken de ruime mogelijkheden.

Bel: 0513 689 186 Contact

Back To Top