skip to Main Content

Kantoren, bedrijfsgebouwen, scholen, winkelpanden, appartementen i.c.m. bedrijfsruimtes en studio’s. Aannemersbedrijf De Bouwhorst heeft veel ervaring opgebouwd in het ontwikkelen van utiliteitsbouw, zowel verbouw als nieuwbouw.

Het ontwerp kan door De Bouwhorst zelf worden verzorgd maar we werken ook graag samen met gerenommeerde architecten. Wij zoeken altijd naar creatieve en slimme oplossingen om uw investering het hoogste rendement te geven.

Kijk voor gerealiseerde projecten op de pagina utiliteitsbouw.

Bedrijfspand Libbenga te Heerenveen

Aannemersbedrijf De Bouwhorst: bouwbedrijf in Friesland.

Aannemersbedrijf De Bouwhorst is actief in de utiliteitsbouw, zowel verbouw als nieuwbouw. Voorafgaand aan het project bespreken we altijd met de opdrachtgever het programma van eisen. Aan de hand van alle wensen en eisen gaan we voor u aan de slag en nemen we u mee in het gehele proces. Duidelijke communicatie staat bij ons namelijk hoog in het vaandel en zo realiseren we creatieve en opvallende projecten voor een betaalbare prijs.

Heeft u vragen over onze projecten?

Heeft u vragen over onze projecten in de utiliteitsbouw of een nieuwe uitdaging voor ons? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met u mee.

Bel: 0513 689 186 Contact

Back To Top