skip to Main Content

Wilt u een winkelpand laten bouwen, bijvoorbeeld voor de uitbreiding van uw bedrijf? Bij De Bouwhorst begrijpen we dat dit een belangrijke stap is en staan we voor u klaar met onze jarenlange ervaring en expertise. Sinds 1996 zijn we een vertrouwde naam in Friesland en omgeving, bekend om onze creatieve oplossingen, opvallende architectuur en betaalbare kwaliteit. Met oog voor detail en een klantgerichte aanpak ontwerpen en realiseren we een functioneel en esthetisch aantrekkelijk winkelpand dat aan al uw wensen voldoet.
Bel: 0513 689 186 Contact

Wilt u eerdere winkelpanden bekijken die we succesvol gerealiseerd hebben? Neem een kijkje onze uitgebreide projectenpagina en ontdek al onze unieke bouwprojecten.

Uw wensen staan centraal, van schets tot realisatie

Bij De Bouwhorst staan uw wensen en visie centraal. Vanaf het allereerste gesprek tot de uiteindelijke oplevering van uw winkelpand werken we nauw met u samen. We beginnen met een uitgebreide inventarisatie van uw behoeften en ideeën, waarna onze ervaren architecten een gedetailleerde eerste schets maken. Heeft u specifieke eisen of creatieve ideeën? We denken graag met u mee en komen met verrassende, betaalbare oplossingen. Zo realiseren we samen met u een winkelpand dat een waar visitekaartje is voor uw bedrijf!

Winkelpand bouwen: het stappenplan

Bij De Bouwhorst hanteren we een helder en gestructureerd stappenplan voor het bouwen van uw winkelpand. We bieden volledige begeleiding in elke fase van het bouwproject, van de eerste schetsen tot de uiteindelijke oplevering. Onze transparante aanpak en nauwe samenwerking met u als opdrachtgever zorgen ervoor dat uw winkelpand volledig aan uw eisen en wensen voldoet.

Stap 1: de aanschaf van een kavel

De eerste stap in het bouwen van uw winkelpand is het vinden en aanschaffen van de perfecte kavel. We adviseren u over de mogelijkheden en eventuele beperkingen en zorgen ervoor dat u een duidelijk beeld heeft van de kosten en vergunningen die nodig zijn. Als u al een kavel in uw bezit heeft, starten we direct met de ontwerpfase.

Stap 2: uw wensen visualiseren in een ontwerp

In de tweede stap vertalen onze architecten uw wensen en ideeën naar een concreet ontwerp. We beginnen met het maken van gedetailleerde schetsen en 3D-tekeningen, zodat u een helder beeld krijgt van hoe uw nieuwe winkelpand eruit gaat zien. Tijdens dit proces staan uw wensen centraal; we luisteren naar uw feedback en passen het ontwerp aan totdat het volledig naar uw tevredenheid is.

Stap 3: materialen en gereedschappen kiezen

De juiste keuze van materialen en gereedschappen vormt de basis voor de kwaliteit en duurzaamheid van uw winkelpand. In deze fase adviseren we u over de beste opties die passen bij uw ontwerp en budget. Of het nu gaat om hoogwaardige bouwmaterialen, duurzame opties of innovatieve technologieën, we zorgen ervoor dat elk detail perfect op elkaar is afgestemd.

Stap 4: winkelpand bouwen

Na uw akkoord op het ontwerp en de gekozen materialen, en de goedkeuring van de welstandscommissie, beginnen we met het maken van nauwkeurige bouwtekeningen en constructieberekeningen. Onze specialisten zorgen ervoor dat deze documenten op orde zijn en we de vergunning voor de bouw van uw winkelpand verkrijgen.

We starten met de fundering en werken systematisch door naar de ruwbouw en uiteindelijke afwerking. Tijdens dit proces zorgen we voor een nauwgezette planning en uitvoering, zodat alles volgens schema verloopt. We houden u voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Bij De Bouwhorst hanteren we bouwtermijnen, zodat u altijd de voortgang en kosten inzichtelijk heeft.

Stap 5: de sleuteloverdracht

De laatste stap in het bouwproces is de sleuteloverdracht, het moment waarop u uw nieuwe winkelpand officieel in gebruik neemt. Bij De Bouwhorst hechten we veel waarde aan een zorgvuldige en feestelijke afronding van elk project. Voorafgaand aan de sleuteloverdracht voeren we een grondige eindinspectie uit, zodat alles tot in de puntjes is afgewerkt en aan uw verwachtingen voldoet. Tijdens deze inspectie lopen we samen met u door het pand om de laatste details te controleren en eventuele vragen te beantwoorden.

Na de succesvolle afronding van deze eindcontrole overhandigen we u met trots de sleutels van uw nieuwe winkelpand. Dit moment markeert de voltooiing van een periode van nauwe samenwerking en wederzijds vertrouwen. Na de sleuteloverdracht geldt een onderhoudstermijn van 3 maanden, waarin we zorgen dat alles goed functioneert en er geen onverwachtse problemen ontstaan.

Schakel De Bouwhorst in voor de bouw van uw winkelpand

Wilt u de bouw van uw nieuwe winkelpand overlaten aan de specialisten van De Bouwhorst? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. We zijn bereikbaar via 0513-68 91 86, info@bouwhorst.nl of vul ons online contactformulier in. We bespreken graag de mogelijkheden met u voor de realisatie van uw winkelpand.

Bel: 0513 689 186 Contact

Back To Top