skip to Main Content

De Bouwhorst realiseert uw nieuwe huis in Friesland

Al sinds 1996 is ons bouwbedrijf gevestigd en werkzaam in Friesland. We zijn vooral bekend geworden door onze originele concepten en opvallende architectuur. Onze kracht ligt in nieuwbouw en verbouwingen van bedrijfsruimten en woningen. Wilt u een nieuwe woning of bedrijfspand laten bouwen op het Friese platteland? Dan kunt u bij ons altijd terecht voor een creatieve en betaalbare oplossing. Een proces dat begint met een eerste schetsontwerp en een bouwaanvraag, eindigt met een woonhuis dat volledig aan al uw wensen voldoet. Wij verzorgen het traject van A tot Z, dus uw opdracht is bij ons bouwbedrijf in vertrouwde handen.

Kies voor de kwaliteit van De Bouwhorst

Onze verrassende resultaten ontstaan doordat we buiten de vaste kaders denken en oog hebben voor details. Bij De Bouwhorst in Heerenveen ontwikkelen we veel ontwerpen zelf, maar we werken ook vaak samen met gerenommeerde architecten. Zoekt u een ervaren aannemer in Friesland die uw huis kan aanpassen aan uw woonwensen? Hebt u een extra etage op uw woning nodig om meer ruimte te creëren? Wilt u een oude schuur laten verbouwen tot een riant gastenverblijf? Uw Friese bouwbedrijf denkt graag met u mee om het volmaakte resultaat te behalen.

De Bouwhorst heeft de perfecte oplossing

Ook op het gebied van utiliteitsbouw leveren we uitsluitend maatwerk en topkwaliteit. Aannemersbedrijf De Bouwhorst zet uw ideeën om in zakelijke, duurzame en innovatieve oplossingen. Of het nu gaat om het bouwen van een kantoor, een winkelpand, bedrijfsgebouw of een scholencomplex. Bij ieder bouwproject dat we realiseren, ligt onze focus ook op functionaliteit en energiebesparende maatregelen. Wilt u een duurzaam nieuwbouwproject ontwikkelen in Friesland, of aan een bestaand bedrijfspand een andere bestemming geven? Neem dan snel eens een kijkje bij de projecten die wij al gerealiseerd hebben en ontdek de mogelijkheden van Aannemersbedrijf De Bouwhorst.

Back To Top