skip to Main Content

Projectontwikkeling in Friesland en omgeving: aannemersbedrijf De Bouwhorst realiseert projecten in eigen beheer, maar ook voor projectontwikkelaars. Dit kunnen totale nieuwbouwprojecten zijn of bestaande gebouwen die we omtoveren om er een heel nieuwe bestemming aan te geven. Of het nu om woningen gaat, een of meerdere winkels, bedrijfspanden of kantoren: aannemersbedrijf De Bouwhorst zoekt altijd en overal naar de perfecte oplossing.

Waarom kiezen voor aannemersbedrijf De Bouwhorst?

  • Sinds 1996 een gerenommeerd aannemersbedrijf in Friesland
  • Betaalbare hoogwaardige bouwkwaliteit
  • Creatief in bouw en ontwerp
  • Een uitgebreid portfolio

Bel: 0513 689 186 Contact

Referentie projectontwikkeling Friesland

Een van onze bekende projecten is het opvallende pand aan de Burgemeester Falkenaweg in Heerenveen. In samenwerking met Mika projecten zijn er vijf royale appartementen en een kantoor gerealiseerd met creatieve architectuur. Er is bewust gekozen voor een contrasterend ontwerp. Het gemetselde blok lijkt te zweven boven de grond en door middel van een verticale scheiding lijkt het pand los te staan van het naastgelegen karakteristieke pand. Het penthouse heeft een gebogen dak, gericht naar de zuidzijde voor maximale lichtinval. Bekijk dit nieuwbouwproject.

Aannemersbedrijf De Bouwhorst

Aannemersbedrijf De Bouwhorst is een bekend bouwbedrijf in Friesland en is vooral actief in het verbouwen van woningen en bedrijfsruimten waarbij creativiteit en een nauwkeurige manier van werken hoog in het vaandel staan. De opdrachtgever staat bij ons altijd centraal. We streven naar duidelijke communicatie en nemen u al het voorbereidende werk uit handen. Samen willen we graag mooie projecten ontwikkelen, u verrassen met onze visie en u inspireren met creatieve ideeën.

Neem contact met ons op

Bent u in bezit van een bestaand gebouw dat u een nieuwe bestemming wilt geven of bezit u een kavel waarop u een project wilt ontwikkelen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We gaan graag nieuwe uitdagingen aan.

Bel: 0513 689 186 Contact

Back To Top