skip to Main Content

Projectontwikkeling in Friesland en omgeving: aannemersbedrijf De Bouwhorst realiseert projecten in eigen beheer, maar ook voor projectontwikkelaars. Dit kunnen totale nieuwbouwprojecten zijn of bestaande gebouwen die we omtoveren om er een heel nieuwe bestemming aan te geven. Of het nu om woningen gaat, een of meerdere winkels, bedrijfspanden of kantoren: aannemersbedrijf De Bouwhorst zoekt altijd en overal naar de perfecte oplossing.

Benieuwd naar onze andere projecten? Bekijk dan onze projectenpagina.

Wat is projectontwikkeling?

Bij projectontwikkeling vastgoed hebben we het over het algemeen over de bouw of renovatie van grotere vastgoedprojecten. Denk bijvoorbeeld aan winkelcentra, woningcomplexen of kantoorgebouwen. Als projectontwikkelaar is De Bouwhorst van begin tot het eind betrokken bij de ontwikkeling en de uiteindelijke realisatie van deze projecten. Dit gaat van het maken van een schetsontwerp aan de hand van het programma van eisen tot het begeleiden van de bouwvergunning. Uiteraard nemen we eveneens de uitvoering en de begeleiding van de bouw op ons. De uiteindelijke oplevering valt tevens onder onze verantwoordelijkheid. Ook als u zelf al een kavel in bezit heeft waar u een vastgoedproject wilt laten realiseren, vindt u in ons de juiste partner.

Nieuwbouw, renovatie en verbouwing

Voor uiteenlopende opdrachten kunt u bij aannemersbedrijf De Bouwhorst terecht. Denk daarbij aan moderne architectuur voor nieuwbouwpanden of aan de renovatie van bestaande gebouwen waarbij de karakteristieke elementen van het gebouw in ere worden gehouden. Wilt u een bestaand complex verbouwen en moderniseren, dan kunt u daarvoor gebruik maken van de expertise van De Bouwhorst. Hierbij nemen we uw wensen altijd mee in de uitvoering en zorgen we voor creatieve en passende oplossingen. U kunt er tevens vanuit gaan dat duurzaamheid bij de uitvoering van onze projecten een belangrijk uitgangspunt is. Dat betekent dat we werken met duurzame materialen. Bovendien houden we bij het ontwerp rekening met de integratie van duurzame technieken. Bijvoorbeeld voor het isoleren, koelen en verwarmen van de gebouwen.

Een deskundig aannemersbedrijf voor uw vastgoedprojecten

Kies voor De Bouwhorst als u op zoek bent naar een professionele projectontwikkelaar in vastgoed. Sinds 1996 hebben we ervaring als vastgoedontwikkelaar op het gebied van woningbouw en utiliteitsbouw. We werken met ervaren vakmensen en nemen projecten op allerlei terrein aan. Denk aan een project voor het bouwen van recreatieve woonarken of de verbouwing van een pand voor begeleid wonen.

De Bouwhorst beschikt over een uitgebreid portfolio, waardoor u een goede indruk krijgt van de reeds gerealiseerde projecten. We denken graag met u mee over het ontwerp en de verschillende oplossingen, zodat het project volledig aansluit bij uw wensen en doelen. Bij aannemingsbedrijf De Bouwhorst kunt u rekenen op hoogwaardige bouwkwaliteit die betaalbaar is. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan om uw plannen te bespreken. We lichten graag onze werkwijze toe om uw bouwproject te realiseren.

Referentie projectontwikkeling Friesland

Een van onze bekende projecten is het opvallende pand aan de Burgemeester Falkenaweg in Heerenveen. In samenwerking met Mika projecten zijn er vijf royale appartementen en een kantoor gerealiseerd met creatieve architectuur. Er is bewust gekozen voor een contrasterend ontwerp. Het gemetselde blok lijkt te zweven boven de grond en door middel van een verticale scheiding lijkt het pand los te staan van het naastgelegen karakteristieke pand. Het penthouse heeft een gebogen dak, gericht naar de zuidzijde voor maximale lichtinval. Bekijk dit nieuwbouwproject.

Aannemersbedrijf De Bouwhorst

Aannemersbedrijf De Bouwhorst is een bekend bouwbedrijf in Friesland en is vooral actief in het verbouwen van woningen en bedrijfsruimten waarbij creativiteit en een nauwkeurige manier van werken hoog in het vaandel staan. De opdrachtgever staat bij ons altijd centraal. We streven naar duidelijke communicatie en nemen u al het voorbereidende werk uit handen. Samen willen we graag mooie projecten ontwikkelen, u verrassen met onze visie en u inspireren met creatieve ideeën.

Neem contact met ons op

Bent u in bezit van een bestaand gebouw dat u een nieuwe bestemming wilt geven of bezit u een kavel waarop u een project wilt ontwikkelen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We gaan graag nieuwe uitdagingen aan.

Bel: 0513 689 186 Contact

Back To Top