skip to Main Content

Sluit uw woning niet meer aan bij uw wensen, wilt u meer ruimte en/of meer comfort of woningen samenvoegen of juist splitsen? Een aanbouw of verbouw van uw woning betekent een grote meerwaarde. Niet alleen omdat uw woning meer waard wordt, maar vooral omdat u er elke dag volop van kunt genieten. Bij Bouwhorst werken we al jaren buiten de vaste kaders. We denken ‘out of the box’ en creëren voor u het meest ideale huis.

Voorbeeldprojecten verbouw

In de afgelopen jaren hebben we al veel mooie verbouwingsprojecten mogen uitvoeren. Hieronder een greep uit onze opdrachten.

Bent u benieuwd naar onze andere projecten? Bekijk dan onze projectenpagina.

Uw huis verbouwen: zo pakken we dat aan

We luisteren goed naar uw wensen en vertalen ze naar functionele, creatieve en duurzame oplossingen. Soms zoeken we oplossingen die aansluiten bij de bestaande bouw, in andere gevallen zoeken we juist naar een duidelijk contrast. Gebruikersgemak en energiebesparende maatregelen verliezen we nooit uit het oog. We hebben heel wat huizen mogen verbouwen. Hoe zo’n proces in zijn werk gaat, leggen we u graag uit.

Verbouwing (laten) ontwerpen

De eerste stap is het (laten) ontwerpen van de verbouwing. Heeft u al een ontwerp? Dan gaan we daarmee aan de slag. Zo niet, dan denken we graag met u mee over de meeste ideale verbouwing.

Verbouwing realiseren

Zodra de verbouwplannen akkoord zijn, gaan we bezig met het realiseren van de verbouwing. We zorgen voor de juiste gereedschappen en houden u altijd op de hoogte van de vooruitgang. Heeft u vragen over de verbouwing? We staan u graag te woord.

Verbouwing opleveren

Nadat we klaar zijn met de verbouwing, vieren we dit natuurlijk graag met u. We zorgen ervoor dat we alles netjes achterlaten, zodat u direct kunt genieten van uw verbouwde woning of pand.

Aannemersbedrijf De Bouwhorst: bouwbedrijf in Friesland.

Het bekende bouwbedrijf in Friesland Aannemersbedrijf De Bouwhorst is actief in de nieuwbouw en het verbouwen van woningen en andere panden. Samen met de opdrachtgever realiseren we creatieve en duurzame projecten met opvallende architectuur en verrassende ontwerpen, voor een betaalbare prijs.

Heeft u een nieuwe uitdaging?

Wilt u uw woning laten verbouwen door aannemersbedrijf De Bouwhorst? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We gaan graag nieuwe uitdagingen aan.

Bel: 0513 689 186 Contact

Back To Top