skip to Main Content

Sluit uw woning niet meer aan bij uw wensen? Wilt u meer ruimte en/of meer comfort? Woningen samenvoegen of juist splitsen? Een aanbouw of verbouw van uw woning betekent een grote meerwaarde. Niet alleen omdat uw woning meer waard wordt maar vooral omdat u er elke dag volop van kan genieten.

Wij luisteren goed naar wat uw wensen zijn en vertalen deze in functionele, creatieve en duurzame oplossingen. Soms zoeken we oplossingen die aansluiten bij de bestaande bouw, in andere gevallen zoeken we juist naar een duidelijk contrast. Gebruikersgemak en energiebesparende maatregelen verliezen we nooit uit het oog.

Een aantal gerealiseerde verbouwingen kunt u bekijken op de pagina projecten.

Aannemersbedrijf De Bouwhorst: bouwbedrijf in Friesland.

Het bekende bouwbedrijf in Friesland Aannemersbedrijf De Bouwhorst is actief in de nieuwbouw en het verbouwen van woningen en andere kavels. We realiseren altijd samen met de opdrachtgever creatieve en duurzame projecten met opvallende architectuur en verrassende ontwerpen voor een betaalbare prijs.

Heeft u een nieuwe uitdaging?

Wilt u uw woning laten verbouwen door aannemersbedrijf De Bouwhorst? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We gaan graag nieuwe uitdagingen aan.

Bel: 0513 689 186 Contact

Back To Top