skip to Main Content

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren aannemer voor de bouw van uw utiliteitsproject? Met onze uitgebreide expertise in zowel verbouwingen als nieuwbouw hebben we ruime ervaring in het realiseren van diverse utiliteitsgebouwen, waaronder kantoren, scholen, winkelpanden, fabrieken en andere industriële complexen.

Een greep uit onze gerealiseerde utiliteitsbouw

Benieuwd naar een aantal door ons gerealiseerde projecten in de utiliteitsbouw? In Heerenveen hebben we vijf huurappartementen gerealiseerd, met daaronder een winkelruimte. Voor het bedrijfspand van Landrover en Jaguar-dealer De Reefhorst in Oudehaske ontwierpen we een nieuwe gevel. Daarnaast hebben we de rooms-katholieke kerk in Heerenveen uitgebreid en gerenoveerd, waarbij het bestaande gebouw is getransformeerd tot een ontmoetingscentrum. Ook verbouwden we het voormalige Rabobank-gebouw in Heerenveen tot dertien appartementen, waarvan vijf grondgebonden appartementen.

Nieuwbouw 5 appartementen + winkelruimte
Projectontwikkeling, Projectontwikkeling Friesland, Utiliteitsbouw

Nieuwbouw 5 appartementen + winkelruimte

Aan de Gedempte Molenwijk 5 te Heerenveen hebben we 5 huur appartementen gerealiseerd met daaronder…

Verbouw De Reefhorst
Utiliteitsbouw

Verbouw De Reefhorst

Voor het bedrijfspand van Landrover en Jaguardealer De Reefhorst te Oudehaske hebben we als bouwbedrijf…

Verbouw ontmoetingscentrum Parochie
Utiliteitsbouw

Verbouw ontmoetingscentrum Parochie

Van de Roomskatholieke kerk te Heerenveen hebben we de opdracht gekregen voor het uitbreiden en…

Verbouw voormalig Rabobank gebouw
Utiliteitsbouw

Verbouw voormalig Rabobank gebouw

Aan de Burgemeester Kuperusplein te Heerenveen hebben wij het voormalige Rabobank gebouw omgebouwd tot 13…

Utiliteitsbouw aannemer De Bouwhorst.

Bij De Bouwhorst streven we altijd naar het hoogste rendement voor uw investering in de bouw. We geloven in het vinden van creatieve en slimme oplossingen die uw utiliteitsgebouw niet alleen functioneel maken, maar ook een bron van inspiratie en efficiëntie vormen. Of u nu al een ontwerp in gedachten heeft of samen met ons wilt werken aan een nieuw concept, wij zorgen ervoor dat u betrokken bent bij elke stap van het proces.

Uw wensen, eisen en visie vormen het uitgangspunt van ons werk in de bouw of verbouw van het pand. We luisteren aandachtig naar uw behoeften en integreren ze naadloos in het ontwerp en de realisatie van uw utiliteitsgebouw.

Unieke combinatie van aannemer en architect in de utiliteitsbouw

Met ons team van ervaren professionals en architecten hebben we de mogelijkheid om het ontwerp van uw utiliteitsgebouw volledig in eigen hand te nemen. We creëren een ontwerp dat perfect aansluit bij uw behoeften en streven altijd naar creatieve en slimme oplossingen om ervoor te zorgen dat uw investering het hoogste rendement oplevert. Daarnaast werken we ook graag samen met gerenommeerde architecten.

Creatieve aannemer in utiliteitsbouw

We hechten veel waarde aan creativiteit en werken altijd met grote nauwkeurigheid. Bij ons staat de opdrachtgever altijd centraal. We streven naar duidelijke communicatie en nemen al het voorbereidende werk uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw eigen visie en doelen. We verrassen u graag met onze expertise en inspireren u met creatieve ideeën.

Uw partner voor verschillende soorten utiliteitsgebouwen

Kantoren en bedrijfsgebouwen vormen een belangrijk onderdeel van de utiliteitsbouw. Of u nu behoefte heeft aan een nieuw kantoorpand of uw huidige gebouw wilt renoveren, De Bouwhorst staat voor u klaar. We luisteren naar uw specifieke behoeften en vertalen deze naar een functioneel en esthetisch ontwerp, terwijl we tegelijkertijd rekening houden met duurzaamheid en energie-efficiëntie. We streven ernaar om een inspirerende werkomgeving te creëren die voldoet aan uw wensen en behoeften.

Utiliteitsbouw: winkelpanden

Winkelpanden en commerciële ruimtes spelen een cruciale rol in het succes van uw bedrijf. We helpen u bij het creëren van een winkelpand dat voldoet aan uw specifieke eisen en de juiste sfeer en uitstraling heeft. Met oog voor detail zorgen we voor een efficiënte indeling, goede verlichting, hoogwaardige afwerking en eventuele speciale voorzieningen die uw bedrijfsactiviteiten ondersteunen.

Utiliteitsbouw: scholen en onderwijsinstellingen

Scholen en onderwijsinstellingen vormen een cruciale pijler in onze samenleving. Bij het ontwikkelen van deze gebouwen staan functionaliteit, veiligheid en een stimulerende leeromgeving centraal. De Bouwhorst ondersteunt u bij het ontwerpen en bouwen van moderne klaslokalen, laboratoria, sportfaciliteiten en andere onderwijsruimtes. We houden rekening met specifieke eisen op het gebied van akoestiek, verlichting en duurzaamheid, zodat uw schoolgebouw voldoet aan de hoogste normen en een inspirerende omgeving biedt voor leerlingen en docenten.

De Bouwhorst: uw partner voor utiliteitsbouw

Bij De Bouwhorst begrijpen we het belang van uw project en dat u zoekt naar een betrouwbaar en ervaren aannemersbedrijf om uw visie tot leven te brengen. Met onze specialisatie in zowel woningbouw als utiliteitsbouw, verbouwingen en projectontwikkeling staan we klaar om uw project tot een succes te maken. Door ons uitgebreide proces, waarbij we de juiste certificeringen waarborgen en de verschillende stappen zorgvuldig doorlopen, kunnen we garanderen dat we uw utiliteitsbouwproject uitvoeren volgens de hoogste normen van kwaliteit en vakmanschap.

Contact opnemen

Neem contact met ons op via 0513-689186 voor meer informatie over onze diensten of plan direct een kennismakingsgesprek.

Bel: 0513 689 186 Contact

Back To Top