skip to Main Content

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en ervaren bouwbedrijf voor de ontwikkeling van uw bedrijfspand in Friesland? Aannemersbedrijf De Bouwhorst heeft ruime ervaring in zowel verbouw als nieuwbouw van kantoren, bedrijfsgebouwen, scholen, winkelpanden, appartementen en studio’s. We streven altijd naar het hoogste rendement voor uw investering en zoeken daarom naar creatieve en slimme oplossingen. Of u nu zelf al een ontwerp heeft of samen met ons aan de slag wilt gaan, we nemen u mee in het gehele proces en hechten veel waarde aan duidelijke communicatie.

Voorbeeldprojecten bedrijfsbouw

Bij Aannemersbedrijf De Bouwhorst geloven we dat de kwaliteit van bouwen niet alleen afhankelijk is van vakmanschap, maar ook van creativiteit. Onze jarenlange ervaring in de bouwsector stelt ons in staat om niet alleen nauwkeurig te werken, maar ook om unieke en innovatieve ontwerpen te realiseren. Wij geloven dat een goed ontwerp niet alleen functioneel moet zijn, maar ook esthetisch en inspirerend. Daarom werken we samen met gerenommeerde architecten en zijn we altijd op zoek naar nieuwe ideeën en oplossingen. Bekijk hieronder onze eerder gedane projecten.

Benieuwd naar onze andere resultaten? Bekijk dan eens onze projectenpagina.

Bedrijfspanden bouwen met creativiteit

Bij De Bouwhorst gaat het dus om meer dan alleen bedrijfspanden bouwen. Wij zien onszelf als creatieve partner die u begeleiden bij het ontwerpen en realiseren van uw project. Door middel van open en transparante communicatie nemen wij u graag al het voorbereidende werk uit handen. Zo focust u zich op uw eigen visie, terwijl wij ons richten op het bouwen van een uniek en kwalitatief hoogstaand project.

Bedrijfspanden bouwen met aandacht voor detail en nauwkeurigheid

Bij Aannemersbedrijf De Bouwhorst gaan creativiteit en nauwkeurigheid hand in hand. Vanaf de start van een project werken we daarom met aandacht voor detail en een scherp oog voor kwaliteit. Onze vakmensen zijn ervaren en deskundig en zetten zich dagelijks in om ieder project tot in de puntjes uit te voeren. Hierbij verliezen we nooit de wensen van de opdrachtgever uit het oog. Zo leveren we keer op keer mooie, unieke en duurzame bouwprojecten op, waar zowel wij als onze klanten trots op kunnen zijn. Bekijk gerust enkele van onze gerealiseerde projecten in de utiliteitsbouw.

Bedrijfspanden bouwen van eerste schets tot oplevering

Als opdrachtgever staat u bij ons altijd centraal. Onze nauwkeurige manier van werken begint al bij het eerste gesprek, waarbij we het pakket van eisen uitgebreid doornemen. Aan de hand daarvan maken we de eerste schetsontwerpen, waarbij we altijd streven naar creativiteit en innovatie.
Vervolgens gaan we aan de slag met het maken van bestektekeningen en het regelen van de constructie- en EPN-berekeningen om de bouwvergunning te verkrijgen. We zorgen er ook voor dat de begroting en technische omschrijving op orde zijn. Uiteraard houden we u voortdurend op de hoogte van alle ontwikkelingen en zorgen voor duidelijke communicatie tijdens het hele proces.
Na oplevering stopt onze zorg niet, want we bieden onze klanten altijd de mogelijkheid om de oplevering te laten verzorgen door een onafhankelijke bouwmeester van bijvoorbeeld Vereniging Eigen Huis. Na de opleveringsdatum geldt nog een ruime onderhoudstermijn van drie maanden, zodat u en wij er zeker van kunnen zijn dat alles naar wens is en blijft.

Betrouwbaar en ervaren aannemer voor het bouwen van uw bedrijfspand

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en ervaren aannemersbedrijf voor uw bouwproject? Bij De Bouwhorst zijn we gespecialiseerd in woning– en utiliteitsbouw, verbouwingen en projectontwikkeling. Dankzij onze jarenlange ervaring en vakkundig opgeleide bouwspecialisten kunnen wij u altijd voorzien van creatieve oplossingen en heldere afspraken. Wilt u meer informatie over onze diensten of een kennismakingsgesprek inplannen? Bel dan direct naar 0513 689 186 en laat ons u helpen uw bouwproject tot een succes te maken.

Back To Top