skip to Main Content

De Bouwhorst is uw partner voor scholenbouw, waarbij we uw visie van concept tot realisatie verwezenlijken. Met een schat aan ervaring en een passie voor het creëren van inspirerende leeromgevingen, streven we ernaar uw verwachtingen te overtreffen. Ons team van ervaren professionals beschikt over uitgebreide expertise in zowel verbouwingen als nieuwbouwprojecten binnen de onderwijssector. We begrijpen dat het bouwen van een school niet alleen draait om het neerzetten van een fysieke structuur, maar om het creëren van een duurzame leeromgeving waar zowel leerlingen als docenten zich thuis voelen en ontwikkelen.

Appartementen Groningen Grandpré

Gerelateerde projecten

Nieuwbouw 5 appartementen + winkelruimte

Aan de Gedempte Molenwijk 5 te Heerenveen hebben we 5 huur appartementen gerealiseerd met daaronder…

Lees meer

Studio’s Helper Oostsingel Groningen

In Groningen aan de Helper Oostsingel 22 heeft de Bouwhorst een appartementencomplex gerealiseerd. Het complex…

Lees meer

Nieuwbouw Scapino Leeuwarden

In opdracht van de projectontwikkelaar van het nieuwe winkelcentrum Zaailand te Leeuwarden, hebben wij 1000…

Lees meer

Nieuwbouw 5 appartementen + kantoor

Aan de Burgemeester Falkenaweg 36 / 38 heeft de Bouwhorst in samenwerking met Mika projecten…

Lees meer

Nieuwbouw 10 appartementen Groningen

In 2007 heeft de Bouwhorst 10 luxe appartementen opgeleverd in de stad Groningen. Opdrachtgever was…

Lees meer

School laten bouwen is een uniek proces

Bij De Bouwhorst begrijpen we dat het bouwen van een school een uniek proces is, aangepast aan de specifieke behoeften van elke onderwijsinstelling. Als ervaren bouwpartner zijn we er om u te adviseren en te begeleiden gedurende het hele project, met als doel al uw wensen te realiseren. Onze focus ligt op het centraal stellen van de opdrachtgever, waarbij we uw visie combineren met onze expertise.

Onze jarenlange ervaring in de bouwsector stelt ons in staat precies te begrijpen wat er komt kijken bij het bouwen van een school. We zijn bekend met de uitdagingen en eisen die gepaard gaan met dergelijke projecten en weten hoe we deze kunnen aanpakken. Of het nu gaat om een geheel nieuwe school of een renovatie, we zetten ons in om uw wensen volledig te vervullen en een inspirerende leeromgeving te creëren.

School laten bouwen: van ontwerp tot oplevering

Bij De Bouwhorst hanteren we een gestructureerd proces dat bestaat uit een aantal stappen, waarbij we u stap voor stap begeleiden.

Het kennismakingsgesprek

We beginnen met een kennismakingsgesprek, waarin we uw wensen en eisen grondig inventariseren. We luisteren naar uw visie en begrijpen wat u wilt bereiken met uw schoolproject. Uw input vormt de basis voor ons werk.

De schetsontwerpen

Op basis van de verzamelde informatie gaan we aan de slag met het maken van schetsontwerpen. Hierbij houden we rekening met functionaliteit, esthetiek en duurzaamheid. We streven ernaar uw ideeën tot leven te brengen in creatieve en innovatieve ontwerpen.

Bouwaanvraag indienen

Zodra de schetsontwerpen zijn goedgekeurd, zetten we de volgende stappen in gang. We dienen de bouwaanvraag in en vragen de benodigde bouwvergunningen aan. Tegelijkertijd stellen we gedetailleerde begrotingen en technische omschrijvingen op, die dienen als basis voor de contractstukken.

Starten met de bouw

Nadat de bouwvergunning is verkregen en de aannemingsovereenkomst is getekend, begint we met het bouwproces.

Transparantie en heldere communicatie

Bij De Bouwhorst hechten we veel waarde aan heldere communicatie en transparantie. We houden u voortdurend op de hoogte van alle ontwikkelingen en de voortgang van de bouw of verbouwing van uw school. Uw tevredenheid staat altijd voorop.

We zijn trots op onze betrokkenheid en betrouwbaarheid. Bij De Bouwhorst streven we naar uitstekende samenwerking en duidelijke afspraken. Ons team is bedreven in projectmanagement en zorgt voor een strakke planning, kwaliteitscontrole en budgetbeheer. We staan altijd voor u klaar om uw ideeën tot leven te brengen en een inspirerende leeromgeving te realiseren.

Expert in scholenbouw

Als expert in scholenbouw is het leveren van kwaliteit onze hoogste prioriteit. We begrijpen dat elke school uniek is en flexibiliteit vereist om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Ons doel is om een duurzame school te bouwen waarin leerlingen zich optimaal ontwikkelen, docenten excelleren en waar de gemeenschap trots op is.

Contact opnemen met De Bouwhorst

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden om een school te laten bouwen bij De Bouwhorst of direct een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoon 0513 689 186. We bespreken uw plannen en de mogelijkheden en stappen voor de realisatie van uw nieuwe school.

Back To Top