skip to Main Content

In opdracht van de projectontwikkelaar van het nieuwe winkelcentrum Zaailand te Leeuwarden, hebben wij 1000 m2 winkeloppervlak in 7 weken tijd omgetoverd van casco tot kant en klare winkelruimte.

De winkelruimte bevindt zich op de eerste verdieping aan het Ruiterskwartier. Om de verdieping te bereiken is er vanuit de entree een roltrap en lift geplaatst. Een helft van de roltrap woog bijna 6 ton, wat voor de nodige hoofdbrekens heeft gezorgd om deze achteraf binnen te kunnen krijgen. Ook moesten de sparingen nog in de bestaande betonvloer worden gemaakt en de nodige constructieve voorzieningen worden getroffen.

Op de verdieping hebben we in zeer korte tijd een kantine, magazijn en toiletgroep gerealiseerd welke compleet zijn afgewerkt net als de rest van de ruimtes. De vloeren van de winkelruimte zijn voorzien van een zwevende dekvloer, welke is uitgevoerd in een anhydrietvloer. Dit is een vloer op gipsbasis welke in 2 fases is aangebracht en zich zelf nivelleert. Direct na het leggen van de tweede fase is Scapino begonnen met haar werkzaamheden. Drie weken later heeft Scapino op zaterdag 8 oktober haar deuren geopend!

Back To Top