skip to Main Content

Aannemersbedrijf De Bouwhorst is een gerenommeerd bedrijf dat zijn bekendheid heeft verkregen door de opvallende architectuur en de verrassende ideeën. Het bedrijf is gevestigd op Businesspark Friesland-West 19a te Heerenveen. De Bouwhorst is vooral actief in nieuwbouw en verbouw van woningen en bedrijfsruimten waarbij creativiteit en een nauwkeurige manier van werken hoog in het vaandel staan. Bijzondere architectuur, verrassende ideeën en betaalbare oplossingen, dat is waar de Bouwhorst voor staat.

Geschiedenis

Eigenaar, Remco Puister komt uit een creatief nest waar hij na zijn MTS bouwkunde, op de kunstacademie Minerva, een architectuur opleiding heeft gevolgd. Na het behalen van de aannemerspapieren startte hij in 1996 “aannemersbedrijf De Bouwhorst” op. In de loop der jaren is het bedrijf gestaag gegroeid en heeft het inmiddels een bekende en vertrouwde naam verworven in en rond de omgeving van Heerenveen.

Van ontwerp tot uitvoering

De opdrachtgever staat bij ons altijd centraal. Na een eerste gesprek nemen we het “programma van eisen” door en maken aan de hand daarvan de eerste schetsontwerpen. Na tevredenheid van de opdrachtgever en goedkeuring door de welstand worden door ons de bestektekeningen gemaakt die nodig zijn voor de uiteindelijke bouwaanvraag. Hierbij regelen wij ook de constructie- en EPN berekeningen voor het verkrijgen van de uiteindelijke bouwvergunning. Tijdens de periode van de bouwaanvraag maken wij de begroting en de technische omschrijving die later tot de contractstukken gaan behoren.

Nadat de bouwvergunning is verkregen en de aannemeningsovereenkomt is getekend kunnen wij met de bouw beginnen. De bouw wordt als het ware in “stukjes” gesneden van “begane grondvloer” tot “afbouw” aan toe en zo wordt naar rato van de werkzaamheden gefactureerd in bouwtermijnen. Op de overeengekomen opleveringsdatum, kan het bouwwerk dan eindelijk worden opgeleverd. Indien u dat wenst kan dat door een onafhankelijke bouwmeester van bijvoorbeeld Vereniging Eigen Huis. Na de opleveringsdatum geldt nog een onderhoudstermijn van 3 maanden.

Back To Top