skip to Main Content

De Torteltuin is een nieuw kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang gevestigd in het voormalige gemeente kantoor in Heerenveen. In de vestiging komt tevens een verloskundige praktijk, deze opent haar deuren in januari 2012. Het kinderdagverblijf is in september feestelijk geopend door de burgemeester.

Op de begane grond is het kinderdagverblijf gevestigd, dat ruimte biedt aan 80 kinderen van de leeftijd tot 8 jaar. De verloskundige praktijk heeft een eigen entree op de zijgevel. De combinatie van een verloskundige praktijk met een kinderdagverblijf is nieuw in het noorden. De binnentuin aan de achterzijde is gezellig ingericht voor de kinderen. Op de verdieping is de buitenschoolse opvang gevestigd.

Het gebouw is grotendeels van binnen verbouwd. Naast de 4 gescheiden ruimtes voor de verschillende groepen zijn er diverse slaapvertrekken gekomen voor de dreumesen en peuters. De wanden zijn kleurrijk gesaust en met de gebogen wanden in de centrale hal geeft dat een speels effect aan het interieur.

Voor meer informatie kunt u terecht op de nieuwe site www.detorteltuin.net

Back To Top