skip to Main Content
Moderne Villa Te Heerenveen 3D Gevel
Moderne Villa Te Heerenveen 3D Gevel
Moderne Villa Te Heerenveen 3D Gevelaanzicht
Moderne Villa Te Heerenveen 3D Presentatie 1
Moderne Villa Te Heerenveen 3D Presentatie 2
Moderne Villa Te Heerenveen 3D Presentatie
Moderne Villa Te Heerenveen Achtergevel
Moderne Villa Te Heerenveen Bouw Binnen
Moderne Villa Te Heerenveen Casco 1
Moderne Villa Te Heerenveen Casco 2
Moderne Villa Te Heerenveen Entree
Moderne Villa Te Heerenveen Eternit Gevelplaat
Moderne Villa Te Heerenveen Interieur Hal
Moderne Villa Te Heerenveen Interieur Woonkamer
Moderne Villa Te Heerenveen Interieur
Moderne Villa Te Heerenveen Keuken Panorama
Moderne Villa Te Heerenveen Keuken
Moderne Villa Te Heerenveen Overloop
Moderne Villa Te Heerenveen Trap In Vide
Moderne Villa Te Heerenveen Vooraanzicht
Moderne Villa Te Heerenveen 3D Gevel Moderne Villa Te Heerenveen 3D Gevelaanzicht Moderne Villa Te Heerenveen 3D Presentatie 1 Moderne Villa Te Heerenveen 3D Presentatie 2 Moderne Villa Te Heerenveen 3D Presentatie Moderne Villa Te Heerenveen Achtergevel Moderne Villa Te Heerenveen Bouw Binnen Moderne Villa Te Heerenveen Casco 1 Moderne Villa Te Heerenveen Casco 2 Moderne Villa Te Heerenveen Entree Moderne Villa Te Heerenveen Eternit Gevelplaat Moderne Villa Te Heerenveen Interieur Hal Moderne Villa Te Heerenveen Interieur Woonkamer Moderne Villa Te Heerenveen Interieur Moderne Villa Te Heerenveen Keuken Panorama Moderne Villa Te Heerenveen Keuken Moderne Villa Te Heerenveen Overloop Moderne Villa Te Heerenveen Trap In Vide Moderne Villa Te Heerenveen Vooraanzicht

Via een aanbesteding hebben we de opdracht gekregen voor de bouw van deze moderne villa, welke ontworpen is door Diana Lautenbag.

In Februari zijn wij gestart met de bouw van deze moderne villa. De villa wordt ongeveer 1 meter boven het maaiveld opgetild, waardoor het uitzicht maximaal zal zijn over de natuurlijke omgeving. Onder de villa komt een half verdiepte kelder met garage. De voorgevel zal uitgevoerd worden in stukwerk met een geperforeerde gevelplaat op de 1e verdieping. De rechter zijgevel en achtergevel worden uitgevoerd in gevelplaten met betonlook. De kozijnen worden uitgevoerd in aluminium. Het interieur zal een transparante uitstraling krijgen wat overeenkomt met de buitengevels.

Back To Top