skip to Main Content

Via een aanbesteding hebben we als bouwbedrijf deze luxe woning in de wacht gesleept.

De voorzijde van de woning is voorzien van gele gevelsteentjes met witte houten kozijnen en zinken deklijsten. Met de oranje dakpannen past het geheel mooi in het historische straatbeeld van Vlieland terwijl de achterzijde een moderner uiterlijk heeft gekregen en volledig uit hout is opgetrokken.

De kozijnen van de achtergevel zijn gemaakt van onbehandeld Afromosia hout. Dit hout lijkt op Teak en hoeft niet geschilderd te worden. Het balkon en de tuinkamer zijn opgetrokken uit het onverwoestbare Azobe hout. Hierdoor krijgt de woning de uitstraling van een echte ‘Vlieland woning’

De keuken is voorzien van 2 losstaande keukenblokken. Volledig gemaakt van RVS en dito kastenwand. De woning is voorzien van 4 badkamers en 2 toiletten welke ieder zijn voorzien van glasmozaïek in een eigen kleur. Zo is de ene badkamer in gele tinten uitgevoerd en de andere in blauw. De badkamers en toiletten zijn voorzien eikenhouten wasmeubels en dito kastjes.

De begane grond vloer en de verdiepingsvloer zijn voorzien van lage temperatuur vloerverwarming. I.p.v. een cv ketel wordt de woning verwarmd door aardwarmte. Hiervoor zijn 3 bronnen geslagen in de tuin achter de woning. De vloeren zijn afgewerkt met prachtige Eiken delen. De witte vlakke en strakke binnendeuren zijn voorzien van magneetsloten. Op de verdieping zijn 2 taatsdeuren gemonteerd welke een ruimtelijk effect geven op de 1e verdieping.

Back To Top