skip to Main Content
Woning Skoatterwâld Heerenveen Voorgevel
Woning Skoatterwâld Heerenveen VoorgevelNieuwbouw Woning Skoatterwâld Heerenveen TerrasNieuwbouw Woning Skoatterwâld Heerenveen TerrasWoning Skoatterwâld Heerenveen AchtergevelWoning Skoatterwâld Heerenveen Terrasdeur

Aan de Nienke van Hichtumweg 115 in het nieuwbouwplan Skoatterwald te Heerenveen hebben wij deze woning gebouwd.

De woning hebben we op maat ontworpen voor de opdrachtgever en het maxium gehaald uit het geldende bestemmingsplan. De woning heeft rondom een hoge isolatiewaarde van 5.0 met moderne techniek, waardoor de woning voldoet aan de destijds geldende EPC.

Het casco is opgebouwd uit kalkzandsteen muren en betonnen vloeren. De buitenwanden zijn gestukadoord op 18 cm isolatie. De onderbouw is in grijs gestuukt en de bovenbouw in wit, zoals is voorgeschreven door de gemeente. De scheiding tussen deze 2 vlakken wordt onderbroken door een zinken kraalrand welke tevens ook de vensterbanken zijn van de kozijnen op de verdieping. De grote overstekken van 120 cm zijn afgewerkt met hechthout en glazend afgeschilder.

Door de kleurstelling van de kozijnen, het stukwerk en het gebruik van het zink geeft dit de woning een mooie en luxe uitstraling.

Back To Top