skip to Main Content

Voor in het nieuwbouwplan Skoatterwald heeft de Bouwhorst een woning ontworpen welke wij in 2008 hebben opgeleverd. De woning is volledig afgestemd aan de eisen van de opdrachtgever en is klassiek van opzet maar heeft toch een modern uiterlijk gekregen door materiaalkeuze en detaillering.

De woning heeft een basis van 11 meter breedte x 9 meter diepte. Hierachter is een 2e bouwblok geschoven dat aan de buitenkant is uitgevoerd in stucwerk, terwijl het hoofdvolume van de woning metselwerk bedraagt. De dakhelling is 60 graden wat resulteert in een nokhoogte van 11 meter. Hierdoor komt de netto inhoud van de woning boven de 900 m3, wat je dan ook overduidelijk terug vindt in het interieur. Aan de voorzijde moest volgens het bestemmingsplan een extra volume komen van minimaal 4 meter breedte en een hoogte tussen de 8 en 10 meter. Dit volume hebben we aan de buitenkant eveneens in stucwerk uitgevoerd waarbij het binnenvlak in zinken panelen is uitgevoerd.

Op de begane grond bevindt zich een royale woonkamer / keuken, een werkkamer, een zeer ruime bijkeuken en een garage. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamer, inloopkast, grote badkamer en wasruimte. Op de 2e verdieping is nog een kleine badkamer met een grote slaapkamer en de ruimte voor de installaties. Boven deze verdieping is nog een zolderruimte welke geschikt is voor berging.

Back To Top