skip to Main Content

Deze exclusieve woning heeft de Bouwhorst gerealiseerd in het nieuwbouwplan Zuiderburen te Leeuwarden. De woning heeft ongeveer een inhoud van 900 m3.

ONTWERP:

De woning is door de bouwhorst ontworpen.
Wij hebben ook bij dit project de gehele bouwvergunningsprocedure uitgevoerd. Waaronder het verzorgen van alle technische tekeningen, de constructie berekeningen alsmede de EPN berekeningen.

De natuurlijke materialen, zoals de bijzondere gevelsteen, de hardhouten donker gelakte kozijnen, de betonnen ventsterbanken en de zinken gevelbekleding en dito mastgoten en hemelwaterafvoeren, geven de woning een exclusieve en tevens een rustige uitstraling.

UITVOERING:

De gehele woning is van degelijke materialen gemaakt. Zoals geisoleerde betonnen vloeren, kalkzandsteen binnenmuren, geisoleerde spouwmuur en hardhouten buiten- en binnen kozijnen.

Ook deze woning is voorzien van de modernste installaties, waaronder gebalanceerde ventilatie systeem, welke de lucht zuivert in de woning en hiervoor maar 10% verse (koude) lucht van buiten aantrekt. Dit scheelt aanzienlijk in de stookkosten.

De woning is voorzien van vloerverwarming op de begane grond en radiatoren op de verdieping. E.e.a. wordt gestookt door een energie zuinige cv/combi-ketel.

Back To Top