skip to Main Content

Op het bedrijventerrein Businesspark Friesland West te Nijehaske heeft de Bouwhorst een uitbreiding gerealiseerd van het kantoor van Via Data. Het bedrijf moest nodig uitbreiden door de toenemende vraag naar haar activiteiten. Voor de uitbreiding hebben wij een ontwerp gemaakt en zo is het bestaande gebouw uiteindelijk verdubbeld in vloeroppervlak.

Het gebouw is uitgevoerd onder het FSC keurmerk. Dit houdt in dat al het hout van de treden van de trap tot en met de laatste vloerplintjes een FSC keurmerk heeft. Dit hout komt uit speciale bossen waar op een verantwoorde manier houtkap plaatsvindt.

Uitvoering:

Achter het bestaande kantoorgebouw is een nieuw kantoor neergezet. Deze wordt gescheiden d.m.v. een glazen corridor. De nieuwbouw is op eerste verdieping te bereiken d.m.v. een ‘luchtbrug’.
In de nieuwbouw is tevens een nieuwe en ruimere stalen trap aan gebracht.

Het kantoorgebouw is voorzien van vloerverwarming, zowel op de begane grond als op de eerste verdieping. Deze vloerverwarming wordt verwarmd én gekoeld d.m.v. aardwarmte. Hiervoor zijn 4 bronnen geboord tot een diepte van 135 meter!

 

Back To Top