skip to Main Content

De charme van het plattelandsleven, gecombineerd met modern wooncomfort: dat is wat een woonboerderij zo bijzonder maakt. Een woonboerderij biedt niet alleen veel ruimte en vrijheid, maar ook een unieke kans om landelijk wonen naar een hoger niveau te tillen. Bij De Bouwhorst begrijpen we de waarde van deze unieke woonvorm. We zijn gespecialiseerd in het bouwen van woonboerderijen die niet alleen mooi zijn, maar ook perfect aansluiten bij uw persoonlijke wensen en levensstijl. Met een oog voor detail en een passie voor duurzame materialen, staan we klaar om uw droomwoonboerderij te realiseren.

Bel: 0513 689 186 Contact

Een woonboerderij ontworpen zoals u dat wenst

Bij De Bouwhorst geloven we dat een woonboerderij meer is dan een huis; het is een levensstijl. Daarom luisteren we aandachtig naar uw wensen en vertalen deze naar een ontwerp dat naadloos aansluit bij uw manier van leven. Of u nu droomt van een klassieke boerderij met authentieke details of een moderne interpretatie met grote glaspartijen en open leefruimtes, wij hebben de expertise om uw visie werkelijkheid te maken.

Het bouwen van uw woonboerderij ziet er zo uit

Het realiseren van uw woonboerderij is een zorgvuldig proces dat we samen met u doorlopen, van de eerste schets tot de uiteindelijke oplevering.

Stap 1: ontwerp en planning

De reis naar uw droomwoonboerderij begint met een gesprek waarin we uw persoonlijke wensen en de unieke kenmerken van uw perceel verkennen. Deze stap is cruciaal om ervoor te zorgen dat uw toekomstige thuis niet alleen voldoet aan uw esthetische voorkeuren, maar ook naadloos integreert met de omgeving. Onze architect werkt nauw met u samen, luistert aandachtig naar uw ideeën en vertaalt deze in een eerste ontwerp.

Stap 2: materialen en gereedschappen

De keuze van materialen is een sleutelaspect dat de uitstraling, duurzaamheid en het comfort van uw woonboerderij bepaalt. In deze fase nemen we de tijd om samen met u een palet van materialen te selecteren dat niet alleen esthetisch aansluit bij uw visie, maar ook bijdraagt aan de energie-efficiëntie en duurzaamheid van uw huis. Dit proces omvat ook het overwegen van isolatiematerialen, raamsystemen en andere bouwtechnieken die helpen bij het creëren van een comfortabel binnenklimaat en het verlagen van uw energiekosten.

Stap 3: woonboerderij bouwen

Zodra de planning is afgerond en de materialen zijn geselecteerd, gaat de bouw van start. Dit is waar onze expertise en toewijding aan kwaliteit werkelijk tot hun recht komen. We hanteren een duidelijke en efficiënte planning om ervoor te zorgen dat het bouwproces soepel verloopt. Constante communicatie is hierbij essentieel; we houden u regelmatig op de hoogte van de voortgang en eventuele belangrijke beslissingen. Ons team van vakmensen besteedt minutieuze aandacht aan elk detail, van de fundamenten tot de afwerking, om ervoor te zorgen dat elk aspect van uw woonboerderij voldoet aan onze hoge kwaliteitsnormen.

Stap 4: woonboerderij opleveren

De afronding van de bouw is een spannend moment waarop we u uitnodigen voor een grondige inspectie van uw nieuwe thuis. Deze laatste stap zorgt ervoor dat alles is voltooid volgens uw specificaties en onze kwaliteitsstandaarden. We doorlopen samen elke kamer en controleren zorgvuldig de afwerkingen, installaties en functionaliteiten om ervoor te zorgen dat aan al uw verwachtingen is voldaan. Na deze definitieve goedkeuring is het tijd voor u om de sleutels in ontvangst te nemen en te beginnen met het genieten van het landelijke leven in uw prachtig vormgegeven woonboerderij.

Uw woonboerderij laten bouwen door De Bouwhorst?

Klaar om de eerste stap te zetten naar uw droomwoonboerderij? Neem contact op met De Bouwhorst voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe we uw ideeën tot leven kunnen brengen. Ons team van ervaren vakmensen, gepassioneerd door innovatie en kwaliteit, staat klaar om met u samen te werken aan uw perfecte thuis. Bel ons op 0513-68 91 86, stuur een e-mail naar info@bouwhorst.nl of vul ons online contactformulier in. We horen graag van u.

Bel: 0513 689 186 Contact

Back To Top