skip to Main Content

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren aannemer om een loods te bouwen? Met een ruime expertise in zowel verbouwings- als nieuwbouwprojecten zijn wij uw partner bij uitstek als het gaat om de realisatie van faciliteiten in de utiliteitsbouw, waaronder loodsen, opslagfaciliteiten, productiehallen en distributiecentra.

Gerelateerde projecten

Nieuwbouw 5 appartementen + winkelruimte

Aan de Gedempte Molenwijk 5 te Heerenveen hebben we 5 huur appartementen gerealiseerd met daaronder…

Lees meer

Verbouw De Reefhorst

Voor het bedrijfspand van Landrover en Jaguardealer De Reefhorst te Oudehaske hebben we als bouwbedrijf…

Lees meer

Verbouw ontmoetingscentrum Parochie

Van de Roomskatholieke kerk te Heerenveen hebben we de opdracht gekregen voor het uitbreiden en…

Lees meer

Verbouw voormalig Rabobank gebouw

Aan de Burgemeester Kuperusplein te Heerenveen hebben wij het voormalige Rabobank gebouw omgebouwd tot 13…

Lees meer

Studio’s Helper Oostsingel Groningen

In Groningen aan de Helper Oostsingel 22 heeft de Bouwhorst een appartementencomplex gerealiseerd. Het complex…

Lees meer

Uitbreiding De Broedstoof Heerenveen

In Heerenveen heeft de Bouwhorst de oude brandweerkazerne omgebouwd tot het multifunctionele centrum 'De Broedstoof'.…

Lees meer

Nieuwe loods bouwen

Wij begrijpen dat een nieuwe loods bouwen een specifieke aanpak vereist, waarbij functionaliteit, efficiëntie en duurzaamheid centraal staan. Ons ervaren team van professionals beschikt over de kennis en vaardigheden om aan de unieke behoeften van uw project te voldoen. Of het nu gaat om een verbouwing van een bestaande loods of een geheel nieuwe geïsoleerde loods bouwen, wij zorgen ervoor dat het resultaat aan uw verwachtingen voldoet.

Daarbij kunt u rekenen op een professionele aanpak, transparante communicatie en een nauwe samenwerking gedurende het hele proces. We luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat uw loods voldoet aan alle functionele en technische eisen.

Van concept tot realisatie: uw nieuwe loods bouwen met De Bouwhorst

Of u nu al een concreet ontwerp in gedachten heeft of graag samen met ons wilt werken aan een nieuw concept; bij De Bouwhorst zorgen we ervoor dat u betrokken bent bij elke stap van het proces. Uw wensen, eisen en visie vormen het fundament van ons werk. We luisteren aandachtig naar uw behoeften en zorgen ervoor dat we ze naadloos integreren in zowel het ontwerp als de realisatie van uw nieuwe loods.

Een unieke combinatie van aannemer en architect in de utiliteitsbouw

Bij De Bouwhorst beschikken we over een team van ervaren professionals, waaronder zowel aannemers als architecten. Deze unieke combinatie stelt ons in staat om het ontwerp van uw nieuwe loods volledig in eigen hand te nemen. We streven naar het creëren van een ontwerp dat perfect aansluit bij uw behoeften en ambities. Onze architecten zijn experts in het ontwerpen van functionele en esthetisch hoogwaardige loodsen. Daarnaast staan we ook open voor samenwerking met gerenommeerde externe architecten die ervaring hebben in het ontwerpen van loodsen.

Geïsoleerde loods bouwen

Een geïsoleerde loods bouwen, biedt diverse voordelen. Allereerst zorgt isolatie voor een betere temperatuurregulering. Dit betekent dat de loods in zowel warme als koude seizoenen aangenamer is om in te werken, wat het comfort van het personeel verhoogt. Bovendien resulteert een goede isolatie in lagere energiekosten. Door te investeren in isolatie wordt de loods aantrekkelijker voor potentiële kopers of huurders. Daarnaast blijven de loods en de inhoud ervan beter beschermd tegen vorst, vocht, condensatie en andere oorzaken van schade op de lange termijn.

Loods bouwen kosten

De kosten van een nieuwe loods variëren sterk en zijn afhankelijk van verschillende factoren. De prijs per vierkante meter varieert meestal tussen de 100 en 350 euro. Vanzelfsprekend hangen de daadwerkelijke kosten af van specifieke aspecten, zoals de gebruiksfunctie, locatie en omvang van de bedrijfshal. Als u kiest voor een geïsoleerde loods, dan beginnen de prijzen vanaf gemiddeld 200 euro per vierkante meter. Deze prijs is gebaseerd op een nieuwe loods met een dakrandhoogte van ongeveer zeven meter en een plat dak. Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor uw project? We stellen graag een gedetailleerde offerte op maat voor u op.

Neem contact op voor meer informatie

Ons team combineert technische expertise met creativiteit om ervoor te zorgen dat uw investering in een nieuwe loods het hoogste rendement oplevert. Wilt u graag meer informatie over onze diensten, een loods bouwen kosten of direct een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0513 6891 86. We bespreken uw plannen en werken graag samen aan de realisatie van uw nieuwe loods.

Back To Top