skip to Main Content
21 Vakantiewoningen Te Elahuizen 10
21 Vakantiewoningen Te Elahuizen 1021 Vakantiewoningen Te Elahuizen 821 Vakantiewoningen Te Elahuizen 921 Vakantiewoningen Te Elahuizen 121 Vakantiewoningen Te Elahuizen 221 Vakantiewoningen Te Elahuizen 721 Vakantiewoningen Te Elahuizen 321 Vakantiewoningen Te Elahuizen 421 Vakantiewoningen Te Elahuizen 521 Vakantiewoningen Te Elahuizen 6

Voor het vakantiepark De Koggeplaet te Elahuizen heeft De Bouwhorst deze moderne vakantiewoningen ontwikkeld, genaamd ‘Lakehouse’ De vakantiewoningen liggen aan het water, ‘de Fluessen’.

In Elahuizen op het vakantiepark ‘De Koggeplaet’ hebben we als bouwbedrijf de eerste 16 vakantiewoningen gebouwd. Elf woningen liggen aan het prachtige meer ‘de Fluessen’ en vijf woningen staan aan de haven. De vakantiewoningen staan ongeveer 75 cm boven het maaiveld waardoor het peil van de woning op gelijke hoogte ligt als de bestaande dijk. Er zijn twee type woningen, het eerste type bestaat uit 2-slaapkamer woning en het 2e type uit een 3-slaapkamer woning. De woningen hebben een hoog afwerkingsniveau en zijn van alle gemakken voorzien.

De buitenzijde is afgewerkt met Red Cedar delen welke fijn bezaagd zijn en in 2 verflagen zijn afgewerkt. De delen zijn sterk ventilerend aangebracht. De kozijnen zijn in aluminium uitgevoerd in de kleur grafietgrijs. Tussen de aluminium kozijnen komen grijze panelen met een betonlook uiterlijk. De dakbedekking is uitgevoerd in EPDM, waardoor de gehele woning aan de buitenzijde volledig onderhoudsvrij is. De vakantiewoningen staan op een stalen frame dat thermisch verzinkt is. Het frame rust op stalen buispalen.

Back To Top