skip to Main Content

Een vakantiewoning is meer dan alleen een locatie om tijdens uw vakanties te verblijven. Het is een plek waar u ontspant, geniet van de natuur en onvergetelijke herinneringen creëert met uw dierbaren. Bij De Bouwhorst begrijpen we dit als geen ander en maken we uw vakantiewoning uniek en volledig op maat, zodat uw nieuwe vakantiewoning exact aan al uw wensen voldoet. We geloven in uitzonderlijke architectuur en hebben oog voor detail. De meeste ontwerpen ontwikkelen we in eigen huis, maar we werken ook graag samen met gerenommeerde architecten om de perfecte vakantiewoning voor u te creëren.
Bel: 0513 689 186 Contact

Benieuwd naar onze andere resultaten? Bekijk dan eens onze projectenpagina.

Een hoogwaardige vakantiewoning bouwen met opvallende architectuur

Bij De Bouwhorst leggen we de nadruk op opvallende architectuur en hoogwaardige bouwkwaliteit. Of het nu gaat om een modern vakantiehuis of een rustieke villa in het bos, uw dromen vormen ons vertrekpunt. We doorbreken graag traditionele kaders en zoeken naar creatieve en slimme oplossingen die resulteren in verrassende en prachtige woningen. Dit is wat elke vakantiewoning van De Bouwhorst zo aantrekkelijk maakt.

Het stappenplan voor een vakantiewoning laten bouwen bij De Bouwhorst

Het proces van een vakantiewoning bouwen met De Bouwhorst is gestroomlijnd en zorgvuldig. We werken volgens een aantal stappen, van het kopen van de kavel tot de oplevering van uw nieuwe vakantiewoning.

Stap 1: kavel kopen

Alles begint met het selecteren en aankopen van de juiste kavel. Tijdens onze eerste afspraak bespreken we uw wensen en de mogelijkheden die de kavel biedt. Heeft u al een ontwerp in gedachten? Dan gaan we graag aan de slag om dat te realiseren.

Stap 2: vakantiewoning (laten) ontwerpen

Als u nog geen ontwerp heeft, denken we graag met u mee. Ons proces begint met een grondig gesprek waarin we het programma van eisen van uw nieuwe vakantiewoning bespreken. Op basis daarvan creëren onze deskundige ontwerpers de eerste schetsontwerpen die volledig aansluiten op uw wensen en behoeften. Pas nadat u helemaal tevreden bent met het ontwerp vragen we de benodigde vergunningen aan.

Stap 3: vakantiewoning bouwen

Na goedkeuring van de opdrachtgever en de welstandscommissie, stellen we gedetailleerde bestektekeningen op die essentieel zijn voor de aanvraag van de bouwvergunning. We nemen ook de verantwoordelijkheid voor constructie- en EPN-berekeningen, die nodig zijn om de uiteindelijke bouwvergunning te verkrijgen. Gedurende de aanvraagperiode van de bouwvergunning stellen we een begroting en technische omschrijving op, die later als contractstukken dienen.

Zodra we zowel de omgevingsvergunning als de welstandsgoedkeuring hebben ontvangen, beginnen we met de bouw van uw vakantiewoning. Gedurende het bouwproces blijven we altijd beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden en updates te verstrekken. We segmenteren het bouwproces in verschillende stadia, van de beganegrondvloer tot de uiteindelijke afwerking en factureren naar verhouding van de voortgang in bouwtermijnen.

Stap 4: oplevering van uw nieuwe vakantiewoning

Na maanden van zorgvuldige bouw is het moment aangebroken om uw vakantiewoning op de afgesproken opleveringsdatum op te leveren. Na de opleveringsdatum geldt nog een onderhoudstermijn van 3 maanden, waarin we ervoor zorgen dat alles naar wens functioneert en er geen onverwachte zaken zijn. Uw tevredenheid staat altijd voorop bij De Bouwhorst.

Uw vakantiewoning laten bouwen door De Bouwhorst?

Overweegt u een vakantiewoning te laten bouwen? Neem dan voor vrijblijvend advies of een kennismakingsgesprek gerust contact met ons op. De Bouwhorst staat voor vakmanschap, creativiteit en maatwerk en we kijken ernaar uit om met u samen te werken aan uw unieke vakantiewoning. Bel 0513-68 91 86, mail naar info@bouwhorst.nl of vul het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Bel: 0513 689 186 Contact

Back To Top