skip to Main Content

Daar waar mensen een tuinhuis vroeger vooral zagen als een handige extra opbergplek, hebben de tuinhuizen tegenwoordig een hele andere waarde gekregen. Zo biedt een tuinhuis nog steeds de handige opbergruimte, maar is het ook een mooie manier om meer van de natuur te genieten en meer sfeer te creëren in de tuin. Bij De Bouwhorst helpen we u graag aan een mooi tuinhuis dat helemaal past bij de stijl van uw woning en tuin. We hebben oog voor uitzonderlijke architectuur en denken daarbij na over elk detail. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?
Bel: 0513 689 186 Contact

Benieuwd naar onze andere resultaten? Bekijk dan eens onze projectenpagina.

Een tuinhuis precies zoals u dat wenst

Bij Bouwhorst hebben we jarenlange ervaring in het maken van op maat gemaakte tuinhuizen, zowel blokhutten als tuinhuizen met een geïntegreerde overkapping. Ook weten we precies welk hout het meest geschikt is en kunnen we uw tuinhuis in elke gewenste kleur schilderen. Genoeg redenen om voor De Bouwhorst te kiezen, toch?

Het bouwen van uw tuinhuis doen we zo

We ontzien u graag volledig tijdens het bouwproces, daarom werken we zeer gestroomlijnd en zorgvuldig. De bouw van uw nieuwe op maat gemaakte tuinhuis bestaat uit een aantal stappen, die we graag met u doorlopen.

Stap 1: planning en ontwerp

Het traject beginnen we met het bepalen van de locatie en het ontwerp van het tuinhuis. In overleg met u stemmen we vervolgens een planning af, zodat we zeker weten dat we op een geschikt moment langskomen. Bij de bouw van een tuinhuis is het verstandig om na te gaan of u een vergunning nodig hebt om te mogen bouwen.

Stap 2: materialen en gereedschappen

Zodra de planning en het ontwerp duidelijk zijn, gaan we aan de slag met het verzamelen van de benodigde materialen. Heeft u een bouwpakket gekocht en wilt u dat wij dat in elkaar zetten? Ook dat is mogelijk bij De Bouwhorst.

Stap 3: tuinhuis bouwen

Zodra we alle benodigde materialen hebben, gaan we aan de slag met de bouw van uw nieuwe tuinhuis. We dragen hierbij zorg voor de afgesproken planning en zorgen voor een heldere communicatie gedurende het gehele project.

Stap 4: oplevering van uw tuinhuis

Na de afronding van de bouw is het tijd om uw nieuwe tuinhuis op te leveren. We zorgen ervoor dat alle overgebleven materialen en gebruikte gereedschappen weer netjes opgeborgen zijn, zodat u direct kunt genieten van uw nieuwe tuinhuis.

Uw tuinhuis laten bouwen door De Bouwhorst?

Bent u van plan een tuinhuis te realiseren? Voor een gratis adviesgesprek of een eerste kennismaking, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bij De Bouwhorst draait alles om vakmanschap, innovatie en persoonlijke aanpak. We zijn enthousiast om samen met u aan de slag te gaan voor uw droomtuinhuis. U kunt ons bereiken op 0513-68 91 86, stuur een e-mail naar info@bouwhorst.nl of vul ons online contactformulier in. Wij streven ernaar om zo spoedig mogelijk met u in contact te komen.

Bel: 0513 689 186 Contact

Back To Top