skip to Main Content

Een woonboot biedt een unieke woonervaring die vrijheid combineert met comfort. Hier geniet u elke dag van de rustgevende geluiden van het water en de prachtige natuur. Bij De Bouwhorst realiseren we ons dat zo’n huis op het water aan speciale eisen moet voldoen en daarom ontwerpen en bouwen we elke woonboot op maat, volledig volgens uw wensen. Onze toewijding aan unieke architectuur en kwalitatief hoogwaardige woningbouw staat garant voor een woonboot die niet alleen een mooie uitstraling heeft, maar ook duurzaam en functioneel is.
Bel: 0513 689 186 Contact

Wilt u meer projecten bekijken die we gerealiseerd hebben? Bekijk onze projectpagina en laat u inspireren voor de bouw van uw woonboot!

Uw wensen en visie staan bij ons centraal

Bij De Bouwhorst vormen uw wensen en visie de basis voor de bouw van uw unieke woonboot. Onze deskundige architecten gaan uitgebreid met u in gesprek om dit in kaart te brengen en werken het vervolgens uit in een gedetailleerd ontwerp. Of u nu verlangt naar een traditionele woonboot met charmante, nautische details of een moderne variant met grote ramen en open woonruimtes, wij realiseren het voor u en brengen uw visie tot leven!

Woonboot laten bouwen bij De Bouwhorst volgens een gestructureerd plan

De bouw van uw woonboot verloopt volgens een gestructureerd plan, waarin we u volledig meenemen van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke oplevering. We overleggen elke beslissing met u, zodat uw woonboot perfect aansluit op uw wensen en levensstijl.

Stap 1: het ontwerp van uw woonboot

De bouw van uw woonboot begint bij de ontwerpfase, waar we bij De Bouwhorst veel ervaring in hebben. Onze architecten nemen de tijd om naar u te luisteren en ontwikkelen een ontwerp dat niet alleen op uw wensen en ideeën aansluit, maar ook op de omgeving van de ligplaats van uw toekomstige woning op het water.

Stap 2: materialen en gereedschappen selecteren

In deze fase kiezen we samen met u de materialen die we gebruiken voor de bouw van uw woonboot. Deze selecteren we niet alleen op basis van esthetische waarde, maar ook voor energie-efficiëntie en duurzaamheid. Tijdens deze cruciale fase bespreken we daarnaast de toepassing van isolatiematerialen, geavanceerde raamsystemen en andere bouwtechnieken. Zo geven we uw woning een unieke uitstraling én maken we hem energiezuinig.

Stap 3: woonboot bouwen

Bij De Bouwhorst werken we het hele bouwproces van uw woonboot vooraf uit in een gedetailleerde planning, die we met u delen. Zo bent u op de hoogte van de start van de bouw en de voortgang van de werkzaamheden. Onze vakmensen zijn ervaren experts in de bouw en realiseren het afgesproken ontwerp tot in de kleinste details, van het exterieur van de woonboot tot de volledige inrichting. Gedurende het bouwproces houden we regelmatig contact met u voor het bespreken van de laatste ontwikkelingen en het nemen van eventuele beslissingen. Zo betrekken we u volledig bij de bouw van uw woonboot en komen we tot een resultaat dat aan al uw wensen en de hoogste kwaliteitsnormen voldoet.

Stap 4: oplevering woonboot

Als het proces van uw woonboot bouwen voltooid is, volgt er een bijzonder moment: de oplevering. We nodigen u uit voor een diepgaande inspectie van uw nieuwe woning op het water. Tijdens deze essentiële fase controleren we samen met u of alles is gerealiseerd zoals afgesproken en aansluit op uw wensen en onze hoge kwaliteitsnormen. We beoordelen minutieus de details in elke sectie, van de technische installaties tot de elegante afwerkingen, zodat alle aspecten van uw nieuwe woonboot perfect zijn. Als u helemaal tevreden bent overhandigen we u de sleutel en kunt u volop beginnen met het genieten van uw leven op het water in uw prachtig afgewerkte woonboot.

Na de oplevering loopt er een onderhoudstermijn van 3 maanden. Gedurende deze periode zorgen we ervoor dat alles werkt naar uw wens en er geen onverwachte problemen ontstaan.

Uw woonboot laten bouwen door De Bouwhorst? Neem contact op!

Droomt u van een unieke woning op het water en wilt u dit laten realiseren door een ervaren bouwbedrijf? Neem contact op met De Bouwhorst voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin we uitleggen hoe we een woonboot bouwen die al uw wensen tot leven brengt. Bel ons op 0513-68 91 86, stuur een e-mail naar info@bouwhorst.nl of vul ons online contactformulier in. We staan klaar om uw droom te realiseren.

Bel: 0513 689 186 Contact

Back To Top